Myyntipäällikkö, infra

Etsimme myyntiorganisaatioomme, uuteen valtakunnalliseen rooliin infratoimialan tuntevaa, tavoitteellista myyntipäällikköä. Myyntipäällikön toimipiste tulee olemaan jokin Etelä-Suomen yksiköistämme, ensisijaisesti Vantaa.

Valittavan henkilön rooli on, yhdessä muun myyntijohdon kanssa, varmistaa infra- kategorian vahva kasvu ja kilpailukyky Dahlilla myös tulevaisuudessa.

Etsimämme henkilö tuntee ennen kaikkea maarakennuksen ja vesihuoltoalan asiakkaat, toimittajat ja tuotteet. Hänellä on kokemusta toimittajayhteistyöstä, näyttöä onnistuneesta myyntityöstä sekä innokkuutta ja pitkäjänteisyyttä kehittää toimintaa.

Valittu henkilö toimii kaupallisena ja teknisenä tukena myyjien sekä asiakkaiden suuntaan. Myyntipäällikön vastuulle kuuluvat lisäksi mm. tuotevalikoiman hallinta ja sen kehittäminen yhdessä olemassa olevien hankinnan ja oston organisaatioiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • teknistä tai kaupallista koulutusta
  • toimialan laaja-alaista tuntemusta

Sujuva englannin kielen taito on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle.

Olet kokenut neuvottelija, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet verkostoituva ja tunnet alan toimijat, tiedät mistä narusta vetää milloinkin. Hallitset hyvin kokonaisuuksia. Olet asiakaskeskeinen, teet sen minkä lupaat. Olet sitoutunut hyvin tavoitteelliseen toimintaan.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä, tehokkaan perehdytyksen tehtäviisi sekä ammattitaitoisen porukan täyden tuen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Myyntijohtaja Sakari Manninen p. 0400 624 044 sekä Aluemyyntijohtaja Mika Rajakangas p. 040 680 6933.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.4.2017 mennessä osoitteella

rekrytointi(at)lvi-dahl.fi, otsikkoon merkintä ”Myyntipäällikkö, infra”