Suomen Saint-Gobainille arvostettu Top Employer –sertifikaatti huipputyönantajan merkiksi

Saint-Gobainille on myönnetty Top Employer Instituten tunnustus Top Employer Finland 2017. Sertifikaatin myöntää globaalisti yrityksiä tutkiva ja analysoiva Top Employer Institute.

Top Employer Institute arvioi vuosittain sertifikaattia hakevat työnantajat ympäri maailman ja myöntää tunnustuksen niille yrityksille, jotka arvioidaan työnantajina parhaimmiksi tiukkojen kriteerien mukaan. Sertifiointiprosessissa tarkastellaan mm. esimiestyön kehittämistä, urakehityksen hallintaa, henkilöstösuunnittelua, osaamisen johtamista ja kehittämistä, perehdytystä, palkitsemisjärjestelmiä sekä yrityksen arvoja ja kulttuuria.

Vuonna 2017 sertifikaattia saa ylpeänä käyttää Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy, Saint-Gobain Glass Finland Oy sekä LVI-Dahl Oy. Saint-Gobain on arvioitu huipputyönantajaksi myös koko Euroopan tasolla TOP EMPLOYER EUROPE tunnustuksella. 

— Hienoa, että ponnistelumme työhyvinvoinnin edistämiseksi sekä henkilöstön ja esimiestyön kehittämiseksi ovat tuottaneet tulosta myös Top Employer -instituutin mittareilla. Tästä on hyvä jatkaa kehitystä henkilöstön parhaaksi, toteaa LVI-Dahlin toimitusjohtaja Curt Kock

Lisää tietoa sertifikaatista ja Top Employer –instituutista löytyy osoitteesta www.top-employers.com