Osa kansainvälistä Saint-Gobain -verkostoa

Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain-konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat energian säästäminen, ympäristöystävällisyys, innovatiivisuus ja turvallisuus. Hyödynnämme koko konsernin maailmanlaajuista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi.

Saint-Gobainilla on yli 180 000 työntekijää 64 eri maassa, ja sen liikevaihto on 41 mrd€ (2014). Vuonna 2016vietimme 350-vuotisjuhlaa.

Saint-Gobain yhtymän sivuilta http://www.saint-gobain.com/en löydät konsernin eri yhtiöt maailmalla ja niiden yhteystiedot. 

Saint-Gobain Suomessa

LVI-Dahlin lisäksi Saint-Gobain-konserniin kuuluu Suomessa: 

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Rakennustuotteet palvelevat asiakkaittaan vahvoilla tuotemerkeillä: akustiikkakatoissa Ecophon, kipsipohjaisen kevytrakentamisen ratkaisuissa Gyproc, rakennuseristämisessä ISOVERtaloteknisissä ja kunnallisissa putkistojärjestelmissä Pipe Systems sekä kivirakentamisessa WeberSaint-Gobain Rakennustuotteet Oy toimii Suomen lisäksi koko Baltiassa. 

Glassolutions on johtava lasien ja lasitusratkaisujen tarjoaja arkkitehtonisella, rakennus-, kunnossapito-, ovi-, ikkuna-, ja vahinkosaneerausalalla.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.saint-gobain.fi