Teemme yhdessä hyvää!

Jatkamme vuonna 2017 aloitettua hyväntekeväisyyshuutokauppaa huhtikuussa. Huutokaupassa asiakkaamme pystyvät hankkimaan laadukkaita LVI-tarvikkeita ja auttamaan samalla syöpälapsiperheitä. Tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Sylva Ry:lle, joka tarjoaa tietoa, apua ja vertaistukea koko perheelle lapsen sairastuessa syöpään. Tutustu toimintaan Sylva.fi

Kerran kuussa julkaisemme huutokohteeksi yhteistyökumppanimme tarjoaman laadukkaan LVI-ammattilaisen tuotteen tai tuotepaketin. Tutustu viime vuoden hyväntekijöihin täällä. Huutokauppa on avoin kaikille Dahlin tiliasiakkaille. Jos et ole vielä asiakas, ota yhteyttä lähimpään palvelupisteeseemme.

Tule mukaan huutamaan hyvää!

Osallistu huutokauppaan!

Hinta nyt:
500 €
Minimikorotus 1 €
Huutoja 5 kpl

Huutoaikaa jäljellä

Huuda
Lue tarkemmat säännöt täältä

Tarjouslomake

Tarjous

Huhtikuun huutokauppa

Grundfos-tuotepaketti, jossa yhteensä 3 tuotetta:

1 kpl Grundfos Scala2 3-45 vesiautomaatti, LVI-koodi 4732505
1 kpl Grundfos KP 150AV-1 uppopumppu, LVI-koodi 4822521
1 kpl Grundfos SBA 3-45 A avokaivopumppu vipalla, LVI-koodi 4822546

 • Tuotekuva

  Scala2 3-45 on vakiopaineominaisuudella varustettu kompakti vesiautomaatti

  Grundfos SCALA2 -vesiautomaatti on tarkoitettu vedenpumppaukseen ja paineenkorotukseen omakotitaloissa, loma-asunnoilla, maatiloilla ja kasvihuoneissa. Säädettävän vakiopaineominaisuutensa ansiosta SCALA2 on paras valinta kohteisiin, missä käytössä on useampi vesipiste yhtä aikaa. Vesi ei siis lopu suihkusta, vaikka joku vetäisi vessan tai pesukone sattuisi ottamaan vettä samaan aikaan. SCALA2 pystyy tuottamaan tasaisen vedenpaineen jopa 8 vesipisteeseen 3 kerroksessa. Itseimevyyden ansiosta SCALA2 voi nostaa vettä kaivosta jopa 8 metrin syvyydestä.

 • Tuotekuva

  KP 150 AV-1 on yksijaksoinen, upotettava tyhjennyspumppu

  KP-pumput soveltuvat myös jätevedelle, jossa on halkaisijaltaan enintään 10 mm kiintoaineksia, mutta ei kuituja. Kevyet KP-pumput ovat siirrettäviä, mutta ne soveltuvat hyvin myös pysyvään asennukseen. Pumput voidaan asentaa pystyasentoon, vaaka-asentoon ja jopa viistoon. Unilift KP-AV -malli sopii kapeisiin pumppukaivoihin.

 • Tuotekuva

  SBA 3-45 A on veden pumppaamiseen tarkoitettu uppoasennettava avokaivopumppu

  Upotettavia SBA-vesiautomaatteja on helppo ja miellyttävä käyttää. Niissä on sisäänrakennettu automatiikka, joka käynnistää ja pysäyttää pumpun käytön mukaan. Tällöin ulkoista pumpun ohjausyksikköä ei tarvita. Veteen upotettuna pumppu on äänetön. SBA-pumpuissa on myös integroitu kuivakäynti- ja lämpösuoja. SBA on sananmukaisesti Plug and Pump -ratkaisu: kun pumppu on asennettu ja liitetty putkistoon, sinun tarvitsee vain kytkeä se päälle. Pumppu on rakennettu hyväksi havaitulle SB-alustalle.

Yhteistyössä