Teemme yhdessä hyvää!

Huutokaupassa asiakkaamme pystyvät hankkimaan laadukkaita LVI-tarvikkeita ja auttamaan samalla syöpälapsiperheitä. Tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Sylva Ry:lle, joka tarjoaa tietoa, apua ja vertaistukea koko perheelle lapsen sairastuessa syöpään. Tutustu toimintaan Sylva.fi.

Yhteistyökumppanimme tarjoaa huudettava  laadukkaan LVI-ammattilaisen tuotteen tai tuotepaketin. Huutokauppa on avoin kaikille Dahlin tiliasiakkaille. Jos et ole vielä asiakas, ota yhteyttä lähimpään palvelupisteeseemme.

Osallistu huutokauppaan!

Hinta nyt:
Ei vielä tarjouksia
Minimikorotus 1 €
Huutoja 0 kpl

Huutoaikaa jäljellä

Huuda
Lue tarkemmat säännöt täältä

Tarjouslomake

Tarjous

Elokuun huutokauppa

Jäspi VLK-60 ja VLK-100

Tuotepaketti:

JÄSPI VLK-60 ja VLK-100

Seinämalliset Jäspi VLK-lämminvesivaraajat soveltuvat pieneen käyttövedentarpeeseen, esimerkiksi kesämökille tai tulistusvaraajaksi ilma-vesilämpöpumpun rinnalle. 

Jäspi-vedenlämmittimet ovat kevyitä ja helposti asennettavissa, ja ne voidaan tarvittaessa puhdistaa avattavan luukun kautta. Kaikissa Jäspin vedenlämmittimissä on portaaton lämpötilansäädin. Säiliön korkealaatuinen, ferriittinen haponkestävä jaloteräs on kehitetty nimenomaan vedenlämmittimien valmistukseen. Vedenlämmittimien sisäpuoliset putkistot ohjauslevyineen mahdollistavat koko säiliötilavuuden hyödyntämisen.

Suomessa valmistetut Jäspi-vedenlämmittimet ovat luotettavia, varmatoimisia ja roiskevesisuojattuja laitteita. Vedenlämmittimien uusi, muotoon valettu freonivapaa eristys on luontoystävällinen ja energiataloudellinen. Voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon, seinälle tai kaapiston sisään. Liitetään sähköverkkoon pistokkeella.

Jäspi-tuotepaketin sisältö on 1 kpl VLK-60 ja 1 kpl VLK-100 -lämminvesivaraajia.

VLK-60: lvi-koodi 5260014 
VLK-100: lvi-koodi 5260020

Yhteistyössä