LVI-Dahl Oy on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Dahl työllistää yli 500 LVI-alan ammattilaista 30 palvelupisteessämme eri puolella Suomea. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisumme ovat ehdottomat vahvuutemme, joista olemme ylpeitä!

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Ammattilaisemme tekevät työtä hyvin itsenäisesti, mutta organisaatiomme tuki on aina taustalla. Olemme osa Saint-Gobain-konsernia, mikä tuo vahvan ja vakaan selkänojan kaikelle toiminnallemme.

Etsimme nyt Joensuun toimipisteeseemme
myyntipäällikköä

Mitä etsimme?

Etsimme hyvää aktiivista, sekä myynnillistä tyyppiä, joka osaa myös toimia vaativana, sekä rentona esimiehenä. Toivomme, että sinulla on alaamme liittyvää kokemusta, mutta tärkeämpää on myynnillinen osaamisesi. Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta tärkeämpää on persoonasi sekä kokemuksesi. Korostamme, että alan kokemus on etu, mutta ei välttämätöntä. Kykysi aktiivisesti liikkua alueesi asiakkuuksissa on välttämätöntä. Esimiehesi on Kuopiossa oleva aluepäällikkömme.

Tehtävänäsi myyntipäällikkönä on…

Toimit Joensuun yksikkömme esimiehenä ja vastaat alueesi yritysmyynnistä. Tiimiisi kuuluu 3 alan ammattilaista, joilla on jo suhteet alan toimijoihin. Tehtäväsi on uusi ja sinun tulee aktiivisesti verkostoitua alueesi toimialamme osaajiin. Kerrot palvelukonseptistamme, palveluistamme sekä tuotteistamme.  Olet myös avainroolissa olemassa olevien ja itsesi luomien asiakassuhteiden kehittämisessä.

Tarjoamme…

Tehtävän, jossa haasteita riittää. Mahdollisuuksia, joista voit vain uneksia, mutta jotka toteutat omalla aktiivisuudellasi, sekä myynti- ja esimiestaidoillasi. Palkitsemme sinua hyvällä kiinteällä kuukausipalkalla, sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ti 11.12. klo 09-10.00. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään ma 17.12. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!